Вступна кампанія 2021

Умови прийому до ЧДТУ

Підготовка фахівців здійснюється за кошти державного бюджету і за кошти фізичних та/або юридичних осіб. Форма навчання: денна та заочна. Вступ на базі ПЗСО здійснюється на 1(3) курс всіх форм навчання при наявності переліку конкурсних предметів сертифікатів УЦОЯЗ наведених у таблиці, отриманими вступниками у 2018, 2019, 2020, 2021 роках.

Перелік конкурсних предметів (сертифікатів ЗНО):

Терміни проведення вступної кампанії:

  • заява (бланк надається);
  • документ державного зразка про повну загальну середню освіту або здобутий освітньо-кваліфікаційний рівень і додаток до нього;
  • сертифікати Українського центру оцінювання якості освіти з предметів, що відповідають переліку вступних випробувань, для участі в конкурсі щодо вступу на обраний напрям підготовки (оригінал або копія).

Особливості Умов вступу до ВНЗ 2021

Під час вступної кампанії 2021 року майже усі вступники на основі повної загальної середньої освіти подаватимуть заяви тільки в електронній формі, за виключенням незначної частини деяких категорій абітурієнтів.

У 2021 році вступники, які планують навчання на місцях державного або регіонального замовлення, матимуть можливість подати до 5 заяв до вишів.

Кількість заяв на навчання за кошти фізичних або юридичних осіб обмежується 30.

У кожній заяві на бюджетну форму навчання вступник має визначити її пріоритетність.

Для вступу на перший курс на навчання для здобуття ступеня молодшого бакалавра, бакалавра на основі повної загальної середньої освіти у 2021 році будуть прийматись сертифікати ЗНО 2018, 2019, 2020 та 2021 років.

Університет забезпечує гуртожитком усіх студентів, що не є мешканцями міста Черкаси.