Відбувся другий захист кваліфікаційних робіт бакалаврів

    29 червня 2023 року відбувся другий захист кваліфікаційних робіт студентів першого бакалаврського рівня освіти за спеціальністю 192 Будівництво та цивільна інженерія. Другого дня на захист вийшли дванадцять дипломників будівельників.

  Декан факультету Денис ГРЕЦЬКИЙ та завідувач кафедри промислового та цивільного будівництва Сергій ПРЯНИК на початку відповідальної події висловили бакалаврам щирі слова підтримки та побажали успішного захисту робіт, адже саме ця мить є результатом 4 років навчання в університеті.

    Екзаменаційна комісія під головуванням заслуженого будівельника України, екс начальника управління державного архітектурно-будівельного контролю Черкаської міської ради Бориса ЄВМИНИ відзначила високий рівень підготовки бакалаврів, які заслуговували відмінних оцінок.

    Після успішного захисту всіх кваліфікаційних робіт студенти висловили подяку викладачам кафедри за отримані знання, які стануть у нагоді в майбутній професії, а друзям за незабутні роки навчання на кафедрі промислового та цивільного будівництва Черкаського державного технологічного університету.

    Бажаємо нашим бакалаврам успішно здати ЄВІ та вступні фахові іспити та в повному складі вступити до магістратури, подальших успіхів, мирного неба над головою та благополуччя.